FAQ

Smokey Sounds – Lightart Music Event

Smokey Sounds was op 30 september 2023. Een uitverkocht live concert van Egbert Derix op de vleugel en synthesizers, dat plaatsvond op de parkeerplaats van Kicken Bandenspecialist. Egbert nam de uitdaging aan om te improviseren op de speciaal voor dit evenement ontworpen lichtplannen van Yvonne Rooding en Suzanne Berkers. Bovendien werkten Rooding en Berkers aan lichtontwerpen voor de bestaande nummers van Egbert. Het publiek kon ontspannen in strandstoelen en genieten van de muziek met koptelefoons op. Het was een onvergetelijke ervaring.

Impressie Smokey Sounds

Ja zeker. Neem gerust contact op.

Elk lichtplan wordt (i.s.m. de derde partij) door de kunstenaars Suzanne Berkers en Yvonne Rooding ontworpen, geprogrammeerd en gerealiseerd zodat het totaalconcept behouden blijft.

Zekers!

Led Licht RGB-W. 

Ja. Ook de intensiteit is aanpasbaar.

Ontelbaar. 

De beeldend kunstenaars Yvonne Rooding en Suzanne Berkers.

Bij maatwerk wordt een starttarief €2500,00  (afhankelijk van de complexiteit en tijdsduur. )
Bij eenvoudig / statisch  €1250,00
Herhaling lichtplan  € 750,00
Goede doelen prijs in overleg
Bedragen zijn excl. 21% btw
Meer weten neem contact met de kunstenaars op > (contactformulier)

Graag.

Wat wordt jullie verhaal in kleur ?
Kleuren hebben een betekenis. Soms meer dan één, denk maar aan de kleur rood voor de liefde maar ook voor STOP als bij een verkeerslicht. Er zijn heel veel mogelijkheden qua kleur en thema’s die uitgebeeld kunnen worden tot een kleurverhaal / lichtplan. Samen gaan we aan de slag en bedenken een nieuw lichtplan door creatief denken, communiceren op een andere manier en samen te werken. Vanuit één of meerdere kleursamenstellingen voor de 31 lichtstrips ontstaat een kleurverhaal. Eventueel meerdere achter elkaar vormen één lichtplan. De vertaalslag naar het Lichtbaken wordt gemaakt door de kunstenaars Yvonne Rooding en Suzanne Berkers.