Lichtplan vrijwilligers

Bedankt vrijwilligers, zonder jullie was het niet gelukt!

Op 7 december vieren we de nationale Vrijwilligersdag, een dag gewijd aan het eren van de onschatbare bijdragen van vrijwilligers aan onze samenleving. Dit jaar willen we onze waardering uitspreken voor de toegewijde vrijwilligers die een onmisbare rol hebben gespeeld bij het ‘Smokey Sounds, lightart music event’.

De ontwerpers van het Lichtbaken Venlo, Suzanne Berkers en Yvonne Rooding, bedachten een manier om de vrijwilligers die betrokken waren bij het live concert op 30 september aan de voet van de voormalige Wienerberger schoorsteen te bedanken voor hun inzet. “Zonder jullie hadden wij dit event niet kunnen realiseren!”

Suzanne en Yvonne gaven een workshop aan de vrijwilligers om gezamenlijk een lichtplan te ontwerpen met het thema ‘vrijwilliger’. Ze deelden verhalen over wat het betekent om vrijwilliger te zijn en de maatschappelijke impact ervan. Deze gesprekken leidden tot inspirerende en openhartige uitwisselingen. “Het was prachtig om hun verhalen te horen en deze om te zetten naar een lichtplan.”

Vrijwilligers vormen het kloppend hart en zijn de rode draad door gemeenschappen heen. Ze leggen bruggen, smeden banden die gemeenschappen versterken en een gevoel van eenheid bevorderen.

Te zien:
6 tot en met 13 december 2023
21 tot en met 30 maart 2024

< Terug naar lichtplannen

Lichtplannen

Lichtplan Kerst

Lichtplan Blozen

Suzanne Berker & Yvonne Rooding
Suzanne Berker & Yvonne Rooding

Lichtplan Wit